Onsdag kveld ble Stordal sendt hjem som slakt etter at Skodje vant feide over dem og vant hele 7-0. Seieren var fullt fortjent. Kun en strålende Stordal-keeper sørget for at det ikke ble flere baklengs for et Stordal-lag som knapt skapte en sjanse på Skodje onsdag kveld. Dermed fikk Skodje en solid revansje fra 0-3-tapet i høst – for øvrig Skodjes forrige tap. Siden den gang har Skodje vunnet elleve strake seiere. Etter noen rolige åpningsminutter tok Skodje kommandoen onsdag kveld. Ikke mange minuttene var gått før Eirik forserte fra midtbanen og endte med å spille fri Eivind. Han satte sikkert inn 1-0 og sitt 21. mål for sesongen. Dette ga Skodje en drømmestart – og mer motivasjon til å kjøre på.

Riktig nok var vi nok litt vel dristige bakerst i perioder, men Stordal maktet ikke å ta vare på halvsjansene vi ga dem og i det hele tatt var det Skodje som kontrollerte hele førsteomgang. 2-0 kom da Eirik brøt et Stordal-angrep og smelte til fra omlag 25 meter. Ballen gikk inn i lengste. Ikke lenge etter kom kveldens høydepunkt. Et fantastisk Skodje-angrep, med veggspill, overlapp og det som hører til, på venstrekanten, endte opp hos Ole Tobias Nilsen inne i feltet. Han styrte enkelt inn 3-0.

Selv klubber høyere opp i divisjonssystemet ville glist stort etter et slikt angrep. Dessverre har vi det ikke på tape… Det dabbet litt av etter dette, men like før pause var Skodje på ferde igjen. Håkon ble spilt fri og var i ferd med å runde keeper. Han ble felt, fikk straffe og den satte Eirik i mål til 4-0. Alt i alt en meget god førsteomgang av et spillende og godt Skodje-lag! Andreomgang startet nok litt tammere enn den første, men fortsatt var det Skodje som styrte premissene.

Vi følte oss snytt for straffe nummer to av kampens meget gode dommer etter noen minutter, men et par minutter senere kom den likevel. Keeper var etter den, men igjen gikk den i mål fra Eirik. Dermed 5-0. Utover i omgangen hadde Skodje full defensiv kontroll på Stordal. Samtidig fikk Skodje en rekke gode overgangsmuligheter, men litt for ofte ble det litt upresist på den avgjørende pasningen. Uansett: En rekke sjanser ble skapt, men en strålende Stordal-keeper forhindret flere baklengsmål.

Et par til skulle det imidlertid bli. Et kvarter før slutt fikk Eirik pirket inn sitt fjerde etter en del klabb og babb i feltet. Og helt på overtid fikk Håkon endelig uttelling. Han jobbet og slet kampen gjennom og kom seg til flere sjanser, men først på overtid fikk han kranglet ballen over streken. Dermed 7-0 og utklassing av Stordal etter en meget godt gjennomført Skodje-kamp.

Ballen ble holdt i laget og en rekke flotte angrep ble rullet opp. Ettersom Stranda spilte 1-1 i kveld, er Skodje dermed kretsmestere i 5. divisjon hele fire serierunder før slutt. Slettes ikke verst det heller!

Skodje-stjernene denne gang går til:

*** Eirik Nesset Hjelvik
** Ronny Pettersen
*   Eivind Erstad

Kampfakta: Skodje – Stordal 7-0 (4-0) Mål Skodje: Eirik Nesset Hjelvik (4, to straffer), Eivind Erstad, Håkon Opsal, Ole Tobias Nilsen.
Dommer: Tove Marie Tandstad
Gule Skodje: Håvard Rødal
Skodjes lag: Simon Pedersen – Lennart Tetlie, Ronny Pettersen, Marius Fylling, Adrian Andrukiewicz – Ole Tobias Nilsen, Eirik Nesset Hjelvik, Tobias Sortehaug, Sten Tennfjord – Håkon Opsal, Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Håvard Rødal, Nicholai Zabka.

DEL MED VENNER:  
        
          

commentscomments

  1. Geir R. sier:

    Trur ikkje Håvard fikk gult kort. Ikkje registrert i FIKS av dommar.
    Han fikk berre tilsnakk for uhøvisk språkbruk 🙂