Det er en arena det skal bli artig å reise hjem med seier nummer 12 på rad fra. Vi innrømmer glatt at KM-tittelen og det avgjorte seriemesterskapet fem runder før slutt har gjort oss litt kjepphøye. Vi føler oss litt gode som 5. divisjonsspillere. Vi undervurderer sikkert motstanderen og får garantert høre det om vi går på en smell snart. Men herregud, det er jo bare fotball. Uansett hvor kjepphøy du er på forhånd og hvor lite du har å spille for – du går jo for pokker ut på banen for å ha det gøy, score mål og vinne over motstanderen. Spør du meg kan du like gjerne være kjepphøy som bare det uten at det skal være noen negativ ting for poengmulighetene.

Tvert imot bør det at vi har vært bortimot uslåelige i år gi oss enorm selvtillit og trygghet på at vi onsdag feier MSIL av banen og henter hjem vår 12 strake seier. For ærlig talt: Vi er et mye bedre lag enn MSIL. Det har sesongen hittil vist. Og onsdag satser vi på å vise det igjen. Apropo MSIL: Et lag det er artig å slå. Ikke det at vi har noe som helst imot Paradise-Stian, laget i sin helhet eller noen andre ting med det. Det er bare at vi har fightet mot dem opp gjennom årene og hatt noen artige oppgjør mot dem. Som blant annet året de feide gjennom 5. divisjon og vant samtlige kamper, men måtte ut i en kvalik for å klare opprykket.

Der hentet vi fram superkrefter og feide dem av banen. Vi rykka etter hvert opp – og jubla skikkelig på deres egen arena den gang. Såpass ville jubelscener blir det neppe onsdag. Den spontane gleden er liksom ikke like stor når du som regel vet at du vinner likevel. Men vinne, det satser vi på å gjøre. Nok en gang stiller vi en sterk tropp. Selv om vi ikke har vært voldsomt mange i høst, har vi alltid stilt sterke tropper. Det som har vist seg i år er at en liten, men sammensveiset gjeng som stort sett alltid stiller opp kan være vel så bra som en gjeng som rullerer voldsomt. Onsdag kan vi dessuten glede oss over at nesten samtlige i vår totalt sett litt tynne stall er med. Vi klarer faktisk nesten å fylle opp 18-mannstroppen!

Ifølge Geir er det da alt trolig går galt. Det er godt mulig det, men du får ikke meg til å være defensiv og si at vi ikke skal slå MSIL av den grunn. Enkelte vil sikkert si det er elendig ledelse å bygge opp forventningene såpass, men det får så være. Uansett: Onsdag it is. Borte mot MSIL. Ta gjerne turen og støtt oss.

Vi går for tre nye, deilige poeng! Avspark er 18.30. Vel møtt!

DEL MED VENNER:  
        
          

commentscomments

  1. Geir R. sier:

    Kjem! Passe kjepphøg.