Vi har for lengst vunnet årets 5. divisjon, men uansett har vi et sterkt ønske om å sende Åmdal hjem som slakt onsdag. For at Skodje ikke har noe å spille for er bare tull. Fotball spiller vi først og fremst fordi det er artig. Og aller artigst er det når du vinner. Da sier det seg selv at vi går for banen for å vinne hver eneste kamp vi deltar i. Dessuten har vi et sterkt ønske om å vinne samtlige hjemmekamper i år. Hittil har vi ni strake på rad. Seiere mot Åmdal og Sæbø gjenstår før rekken er perfekt.

Først ut er Åmdal – et lag vi vant 2-1 mot der inne. Der hadde vi enkelt og greit griseflaks siden vi utlignet til 1-1 på overtid. Minutter senere lå 2-1 i nota til vill jubel blant Skodje-spillerne. Det etter et oppgjør som lenge var jevnt, men som Skodje styrte – uten å skape mange store sjanser – etter at Åmdal ble redusert til ti spillere tidlig i andreomgang.

I ettertid presterte Åmdal-treneren å ha ut av seg denne fiffige Twitter-meldingen: «Forkastelig av kretsen å sette opp kamerat av skodjetrenaren til dommar. All tvil i disfavør oss. Fy skam fleire.». For vår del var bare det en artig greie som vi lo av på veg hjem fra Åmdal. Det er jo ekstra moro å vinne når motstanderen er bitter, men samtidig gir jo det også en liten ekstra motivasjon til onsdagen.

Mens enkelte viser sin klasse etter kamp, får vi satse på at vi en gang for alle viser at vi er det suverent beste laget i årets 5. divisjon – på banen. Vi stiller nok en gang en sterk tropp. I det siste har vi hatt særdeles godt oppmøte på treningene, nivået har vært høyt og stemningen god. Alle forutsetningene burde med andre ord være til stede for at vi skal kunne sende Åmdal hjem med tap onsdag. Avspark på Skodje stadion er 1830.

Vel møtt skal publikum være nok en gang!

DEL MED VENNER:  
        
          

commentscomments

  1. Geir R. sier:

    For å opp tempen litt før kampen må eg sei meg heit enig i utsegna til Åmdal-trenaren etter vårkampen.
    Å sette opp ein dommar i som er kamerat/kjenner trenaren(e) på eit eller begge laga er ei regelrett skandale!
    Kretsen bør leite med lys og lykt etter ein dommar som er totalt ukjend for trenarane på begge lag, eller som er svoren fiende av desse.
    Det bør vere eit folkekrav!