Onsdag bys det opp til fest for siste gang i år på Skodje stadion. Målet er helt klart å fullføre årets jubelsesong med nok en festaften. Sæbø er laget som kommer på besøk og som skal få smake på Skodje-maskineriet på Skodje stadion en siste gang for i år. Normalt sett har det resultert i tap for Skodjes motstandere hittil i år. Onsdag satser vi på at den gjør det igjen. Det er nemlig årets siste hjemmekamp som står for tur. Hittil er de ti første vunnet. Det har vært en sterk bidragsyter til at KM-tittelen kan deles ut til oss allerede i forkant av onsdagens kamp.
Representanter fra kretsen kommer på besøk og skal gi oss det synlige beviset på at vi er det beste laget i 5. divisjon.

Lagleder Chris har som vanlig jobbet på og satser på å lage litt ekstra fuss rundt kampen. Vi håper naturligvis at flest mulig møter opp og støtter oss en siste gang for i år. Vi kan ikke kreve noe som helst, men vi håper at flest mulig setter pris på at vi har tatt på oss Skodje-drakta med stolthet og levert en strålende sesong hittil i år. Onsdag skal vi gjøre det en siste gang på hjemmebane.

Er vi skjerpet, vet vi at vi vinner. Det var vi ikke fra starten av mot Åmdal. Da lå vi under 0-3 før vi var i nærheten av å skjønne alvoret. Forhåpentligvis var det en vekker som vi tar med oss onsdag. Da håper vi å vise spilleglede, entusiasme og positiv galskap allerede fra start av. Med unntak av noen få perioder, som mot Åmdal, er det det som har kjennetegnet oss i år.

Vi har vært en liten gjeng, men utover sesongen har vi «båndet» langt bedre enn tidligere og blitt et sterkt kollektiv. Det er alle jevne kampene vi har avgjort i siste liten i år et synlig bevis på. For det er ikke alle kamper vi har vært suverene i i år. Langt derifra, men tidvis har vi glimtet. Tidvis har vi levert strålende angrepsfotball og flotte mål. Forhåpentligvis kan vi avslutte med noen godbiter på hjemmebane onsdag. Vi stiller som vanlig – for dette året å være – bortimot full tropp, minus Tobias med karantene og et par skader. Men et par mann vil man alltid mangle.

Sæbø kjemper mot nedrykk og kommer nok til Skodje for å gi alt de har og litt til, men er vi i nærheten av der vi kan være skal det bli seier og underholdning på Skodje stadion onsdag kveld. Så om du tåler litt kaldt vær for å se Skodje-gutta kjempe for tre poeng en siste gang i år, er du hjertelig velkommen til Skodje stadion. Avspark er 19.00 – og er du ekstra heldig har Sten lovet et vanvittig målshow mot Sæbø. Han scoret mot dem sist – og får startplass onsdag. Dessuten er oppmann Chris ekstremt sugen på en revansje fra straffemerket. Det kan fort skje onsdag. Vel møtt!

NB: Utdelingen av KM-tittelen skjer i forkant av kampen. Det hadde derfor vært artig om folk kom noen minutter før avspark denne gang!

DEL MED VENNER: