Årets sesong er snart ved veis ende. Men først skal vi vise at vi er verdige mestere en siste gang. Serietoer Stranda er siste hinder på det som har vært bortimot en prikkfri sesong. Hjemme på Mona stadion er nok Strandas ambisjon krystallklar: De har ikke lyst å gi tapt for oss nok en gang. Vi kan med andre ord vente oss seierssugne Stranda-gutter onsdag kveld.

Dit reiser vi med mål om å ta hjem vår 15 strake seier. Det til tross for at årets tøffeste bortekamp står for tur. Enklere blir det ikke av at vi mangler noen spillere med skader/karantener, men samtidig har vi vist i hele år at vi takler tøffe utfordringer. For øvrig har bettingselskapene gjort Stranda til enorme favoritter denne kampen. 1.32 på Stranda mot et bortelag som har vært suverene i hele år er spesielle saker, men uansett bare en ekstra motivasjonsfaktor for oss. Riktignok har ikke vi vært strålende i det siste. Både mot Åmdal og Sæbø slet vi lenge.

Mot Åmdal vant vi riktignok fortjent til slutt, men den satt langt inne. Det gjorde den også mot Sæbø, men der var det enkelt og greit flaks som gjorde at vi vant. Vi må med andre ord opp et par hakk om det skal bli morsomt på Mona søndag. Samtidig vet vi at det bor i oss. Vi er lystne på å avslutte sesongen på skikkelig vis, og det hadde vært utrolig morsomt om vi kunne forlenge seiersrekka onsdag. En bunnsolid fest blir det nok uansett lørdag. Men jo visst hadde det vært ekstra morsomt om vi slo andreplassen på tabellen to ganger i løpet av sesongen. Onsdag kveld har vi svaret.

Vel møtt til de mest ivrige sjelene!

DEL MED VENNER: