Skodje hadde egentlig fullt kontroll lenge, men likevel ble det bare en 4-3-seier da seier nummer tolv på rad ble sikret. De fleste trodde nok på envegskjøring for Skodje da Håkon Opsal økte til 4-1 knappe 20 minutter før slutt. Men ut av intet reduserte MSIL på et kanonskudd fra 25 meter via tverrliggeren.

Skodje hadde fortsatt god kontroll, men et par minutter på overtid fikk en MSIL-dødball hjelp av vær, vind og det som enn er og gå altfor enkelt inn til 4-3. Heldigvis blåste dommeren av sekunder etterpå, så seieren var nok ikke voldsomt truet. Og godt var det: Totalt sett var det nemlig fullt fortjent at Skodje sikret seg tre nye poeng. På Allheim stadion var det nemlig Skodje som tok kommandoen.

Etter bare seks minutter scoret Eirik Nesset Hjelvik i sin tiende kamp på rad. En kraftig vind og et særdeles kjapt underlag gjorde at det var litt utfordrende å få til godspillet vi har vist på den siste tredjedelen i det siste, men med ball var det vel liten tvil om at Skodje var det klart beste laget. 2-0 kom derfor fortjent ved Håkon Opsal, etter en fantastisk pasning av Eivind Erstad. Den førsteomgangen hadde Skodje full kontroll defensivt. MSIL skapte ikke en eneste sjanse, og med litt hell kunne Skodje godt fått 3-0 uten at det hadde vært ufortjent. Enkelt og greit en godt gjennomført omgang forholdene tatt i betraktning.

Målet var å gi full gass i andreomgang, men dessverre startet omgangen på verst tenkelig vis. Skodje ga fra seg ballen på veg framover og MSIL utnyttet den eneste sjansen de faktisk skapte selv i kampen på best mulig vis. Dermed 1-2. Målet ga MSIL litt mer blod på tann, men heldigvis har vi et par goalgettere på topp som ikke trenger mange sjansene for å putte. Eivind Erstad økte nemlig til 3-1 ikke mange minuttene etter, og da virket egentlig kampen kjørt. Den siste halvtimen sank nok kvaliteten en del. Skodje hadde egentlig full kontroll, men var ikke like sprudlende offensivt som vi har sett i enkelte kamper. 4-1 kom likevel da Håkon Opsal kom seg gjennom på skrått hold. Iskald var lagets playboy da han satte ballen mellom beina på den stakkars MSIL-keeperen.

Dessverre scoret MSIL altså to mål ut av intet helt på tampen, men heldigvis betød ikke det allverden. Ellers hadde Skodje – anført av Ola Valaas Skare og Marius Fylling i midtforsvaret – full kontroll og tok nok en fortjent seier. Neste kamp for Skodjes del er hjemme mot tredjeplasserte Åmdal neste onsdag. Vel møtt! Skodje-stjernene går denne gang til:

*** Ola V. Skare
**   Marius Fylling
*     Håkon Opsal

Kampfakta: MSIL – Skodje 3-4 (0-2) Mål Skodje: Håkon Opsal (2), Eivind Erstad, Eirik Nesset Hjelvik
Gult Skodje: Ingen
Skodjes lag: Espen Skarbø Alstad – Ronny Pettersen, Marius Fylling, Ola Valaas Skare, Adrian Andrukiewicz – Lennart Tetlie, Eirik Nesset Hjelvik, Tobias Ødegaard Sortehaug, Ole Tobias Nilsen – Håkon Opsal, Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Vegard Nesset Hjelvik, Håvard Rødal, Sten Tennfjord, Casper Orvik.

DEL MED VENNER: