Nytt tilbud til de yngste i idrettslaget

Fra sesongen 23/24 skifter idrettsskolen navn til SIL Allidrett sammen med at vi utvider tilbudet for de yngste i idrettslaget. Tidligere hadde idrettsskolen aktivitetsdag kun mandager, men nå utvider vi tilbudet med en ekstra treningsdag fordelt med fotball i sommersesongen og handball i vintersesongen.

SIL Allidrett tilbyr aktivitet fra og med fylte 5 år (siste år i barnehagen). Tilbudet med to treningsdager vil gjelde for 6 og 7 åringer (5 åringer har kun aktivitetsdag mandager). På denne måten får 6 og 7 åringer ett bredere tilbud til en årskontingent på kun kr. 350 i året. I tillegg kommer medlemskontingent på kr 400.

Startdato for SIL Allidrett kommer vi tilbake til, men det blir i månedsskiftet aug/sept for 6 og 7 åringer. Vi ønsker svært gjerne foreldre som kan bidra på treningene til den yngste gruppa på mandager (5 åringer) – ta gjerne kontakt med Torgeir Ølnes på epost: torgis@gmail.com om du ønsker å bidra.

Før oppstart blir det også et informasjonsmøte for nye medlemmer den 4. september kl 17. Vi samles ved inngangen til Gomerhallen, mens barna deltar på aktivitet i hallen om de ønsker det.

Du kan lese mer om Allidrett her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/allidrett-for-barn/